Pokrmy, které vás udrží přes zimu v kondici: Dušené proso, tykev a fazole adzuki
Suroviny:
1 šálek fazolí adzuki
1,5 šálku prosa opraženého za sucha na pánvi
4 šálky vody
1 kus mořské řasy kombu
1 malý ořech ořešáku popelavého nebo tmavě zelená dýně, zbavená semen a nakrájená
tamari k ochucení
Postup:
Dejte fazole, proso a kombu do hrnce a přiveďte k varu. Snižte teplotu a vařte pod pokličkou asi 30 minut. Na proso a fazole položte špalíčky tykve. Vařte dalších 30 minut. Ochuťte tamari. Porce pro 6 osob.
Zdroj: Elson M. Haas - Jak zůstat zdravý v každém ročním období
Komentáře
A samozřejmě domácí slivovička.
Radši si vezmu nějaké vitamíny, když to vidím , jsem v přechodu a tak jsem si pořídila nějaký přípravky od firmy Vegall.
Připadá mi to jako foukaná izolace, proti plísni.Dneska mi firma zateplovala dům izolací Climatizer Plus a tak hurá uklízet.
Jéžiš, co to je za...Nepohrdnu občas ani tím ovárkem, ale miluju i luštěniny. Nevím, proč vás uvedené jídlo pohoršuje? Docela bych chtěla vidět, jak vypadáte, když uznáváte jenom tlustý vepřový zalitý slivovicí :-((((
Radši si vezmu nějaké...No, v přechodu se užívají např.přípravky se sójou, které jsou ale svinsky drahé..Daleko větší službu udělá jídlo ze sójových bobů. Vynikající potravina, která udělá velkou službu, i když příprava je trochu složitější.
To je teda akorát žrádlo pro prasata! Jak to můžete žrát? Kdyby vám někdo řek, že na krásu jsou nejlepší kozí bobky, tak těm kozám roztrhnete snad i zadky!!
- Odpovědět
Pošli odkaz